Musical színészből filmsztár, ki egy musical színészt játszik

Nem sok olyan fiatal színészt ismerünk, akik már előtte tudták mit csinálnak, mielőtt első szerepük lett volna egy nagyfilmben.

Rueby Wood a Disney legújabb aranytojást tojó tyúkja, ám ez nem akármilyen tyúk.
A 2007. januárjában született színészt először 2018-ban láthatta a közönség az amerikai Charlie és a csokigyár amerikai musicalturnéjának első napjától Charlie szerepében, aztán 2020-ban az utolsó nagy simítások és a járvány terjedése miatt bezáró színházak miatt eltűnt egy időre. A fiatal színész a Disney új filmjében tűnt fel a főszerepben, ugyanis mint utóbb kiderült egy 4 éves szerződést kötött vele a stúdió. A “Nate jobb mint valaha” című alkotásban egy musicalszínész-palántát alakít, akit nem vesznek komolyan sem az iskolában sem pedig máshol. Egy nap az egyik barátja felhívja a figyelmét arra hogy a Lilo és Stitch- musical változatába szereplőválogatás indul. Elindul a megmérettetés a főszerepekért, ezt követhetjük végig a filmben.

A filmet dirigáló Tim Federle a Times-nak úgy nyilatkozott, hogy olyan gyerekszínészt kerestek, akinek van tapasztalata a színpadi és a musical világban, így esett a már akkor 19 turnén végighaladó Rueby Wood-ra a választás.

A “Better Nate Than Ever” című filmhez készül egy magyar változat is, ami majd először a Disney+-on lesz elérhető.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

X
X